Sennheiser.

senn

Har ju tidigare här på bloggen snackat om mitt problem med att hitta ett par vettiga hörlurar. Har använt de flesta varianter med varierande framgång och inte riktigt kommit åt ett par ännu som funkar till motionsbruk. Mina Koss var helt fantastiskt sköna att bara dalla runt hemma med och lyssna på podcast i men var rätt så obehagliga när dom var fulla med svett under långpass (ja, jag svettas även inne i örat). Dessutom så har kopplingen till telefonen börjat glappa efter en dryg månad på dom båda par jag haft så jag gav upp till slut.

Men Mats gav mig ett par trevliga Adidas Sennheiser i födelsedagspresent och nu efter ett par månaders användning så kan jag konstatera att dom var en lyckad lösning. Bra ljud, sitter bekvämt, och så har dom en slags ”gummifläppä” (bra svenska, yes) som krokar fast inne i örat så att dom hålls på plats. Faktiskt dom bästa in-ear hörlurar jag haft. Mycket, mycket bra. Tack, Mats!

3 Kommentarer

  1. ika skriver:

    Tack, det ska jag lägga bakom örat.

  2. Jag fick likadana av min man för ungefär ett år sedan och är helt kär i dem. Sitter så bra även då man springer.

  3. Laska skriver:

    Skaffade Polks in-ear i USA i höstas, är ett annat alternativ!
    http://www.polkaudio.com/products/headphones/sports-and-active-lifestyle

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: