Mina top 5.

Imorgon på eftermiddagen så får vi höra vilka filmer som är Oscarnominerade i år. Jag är lite nördig när det kommer till detta så i mån av möjlighet brukar jag streama det live. Nomineringstillfället alltså. Oscargalan är det inte i fråga om mån av möjlighet, jag tittar oberoende av var jag befinner mig. Vi brukar stiga upp ett på natten, göra hemlagad pizza och äta karkki natten lång. Detta sker den 24 februari. Men redan nu har jag lite stress över att jag inte ens sett nära på alla de filmer som antagligen är nominerade imorgon. Alla kommer ju inte ens hit, så redan där blir det svårt.

Men i år tycker jag att jag sett många BRA produktioner för en gångs skull. Det var inte ens svårt att hitta fem som är helt huippu. Så, min topplista ser ut som följande i år, utan inbördes rangordning:

1. Batman: The Dark Knight Rises

2. Bully

3The Intouchables

4. Lawless

5. Life of Pi

Vad har ni sett och gillat? Bra tips?

1 Kommentar

  1. Laska skriver:

    Batman absolut, har varit ett stort fan sedan slutet av 1960-talet och såg den senaste 2,5 gånger på flyget over there i höstas, avslutningen är perfekt, lämnar allt öppet inför nästa film!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: