Boka boka.

Sommar

Ni som redan nu har nåt spännande inplanerat under det kommande året får gärna ta kontakt i det här skedet om ni vill boka en fotografering. Jag vet att det känns absurt att boka in en bröllopsfotografering i augusti redan i januari men så är dagens melodi. Redan nu är jag redan långt ganska bröllopsbunden under sommaren så lönar sig att höra av sig tidigt för att vara säker på att det fixar sig. Även ni som väntar smått och vill ha dom förevigade när dom är pyttesmå rekommenderar jag att höra av er redan innan bebisen är på plats. Och studenter, the time to boka is now.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: