Goder söndag, på er.

Så var första veckan av det nya året strax undan. Jag har levt ett som jag lovade, och blivit en tråkmåns på köpet. Inte druckit sprit, inte ätit skit, tränat, och inte levt på nätet halva nätterna. Detta har gjort att jag somnat tidigt, vaknat ännu tidigare. Vackert så. Tyvärr har jag även blivit lite asocial på kuppen och främst fungerat som en butter chaufför till folk som njuter mera av tillvaron än jag. Har bokat in nästan tio nya jobb och kämpat med att få klart det som ligger och skaver. Borde få mitt arkiv i skick. Har nu redan x-antal tusen bilder som ligger lite huller om buller över tre olika hårdskivor och två datorer. Borde reda upp allt så att man har lite översikt. Nån dag borde man väl ta sig tid att göra det också.

Idag blir det lite babyshoot och sen kommer vår adoptivson Mats hit för en session i sushi-tillverkning. Låter som lagom mycket underhållning för en söndag. Om jag är riktigt hurja så sticker jag och gymmar. Kanske simmar. Är dock skeptisk till simhallen just den här veckan, tycks vara tre miljoner ungar där eftersom skolorna är lediga. Å andra sidan så är det ju röd dag idag så kanske hela schabraket är stängt hursomhelst?

Som avslutning ska jag bjuda er på det mest fantastiska fotot som jag fick av ”svärfar” igår. En ettårig Farbror Grek! Jag dör lite av kärleken till det här fotot.

20130106-101409.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: