Pi.

Såg Life of Pi igår på Pallas. Vilken makalöst bra film! Mitt sällskap hatade varje sekund men jag tyckte det var fantastiskt! Inte bara det visuella utan hela historien, som gjorde en mer än lovligt perplex när det hela var över. Anki Bagger som också var med satt och snyftade i kapp med mig. Jag HATAR att se när djur far illa, dataanimerade eller inte. Fortfarande traumatiserad av Bambi, tror jag. Se den. Oscarvinnare, helt klart.

1 Kommentar

  1. elinsss - mot drömlivet inom klädbranschen skriver:

    samma här – jag tyckte den var strålande, medan johan gäspade. Superfint och lite skruv på slutet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: