Remppa.

RemppaFöre, obehaglig latte-färg.

Remppa1Efter, fotografgrå.

Remonten framskrider. Jag har målat halva natten och hela dagen. Svågern är på plats och färdigställer taket. Det tar sig. Dom här värdelösa bilderna får duga för stunden. Inte direkt färgkorrigerat men ni ser vartåt det barkar. Sen fick jag ju för mig att måla garderoben också, eftersom hushållet inte är tillräckligt råddigt redan. (Har jag berättat att jag har ÅTTA lastpallar på tork i badrummet? Ytterst populärt beslut kan jag berätta. Vad det blir får ni se sen kring midsommaren 2014 när jag fått det gjort.) Men jo, är jättenöjd såhär långt. Drack för övrigt ett helt glas vatten som innehöll målfärg igår. Märkte inte förrän jag nådde botten att jag tydligen lyckats få färg i vattnet också. Mår inte sämre än normalt så vi kan konstatera att man kan äta grå målfärg med gott samvete.

1 Kommentar

  1. […] på sängen eftersom vi bara har ett sovrum med stora inbyggda garderober. Men efter en ganska omfattande makeover i det här huset för ungefär ett år sedan så har jag nu bestämt mig för att vi ska vara helt […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: