Spyttan.

En blogg utan bilder är ganska bajsig. Men så är också ett jullov med spysjuka, därav brist på såväl text som illustration här just nu. Gick igenom Dantes inferno på juldagen då jag fick en mysig present i form av tidernas asigaste maginfluensa. Var tvungen att lämna julmiddagen hos svärfar och tillbringa natten med min gamle bekant, herr vessabytta. Alltså, jag har verkligen inte skräck för att spy men så som jag mådde den natten och hela gårdagen så tar jag allting tillbaka! Det är fan HORROR! Hade så ont i njurarna igår att jag grät lite när jag skulle vända mig i sängen. Sjukt. Sen fick Greken det. Och mamma. Och pappa. Och precis varenda en jävel som firade jul med oss i Lövkulla. Nå, vi är enda familjen i välfärdssamhället som inte gick upp i vikt under julhelgen. Tror vi alla ligger på minus. Tur så hade vi reserv att ta av.

In other news så har jag påbörjat projekt sovrumsremont. Det blir fint. Svågern bjöd på sina målartjänster till julklapp så det satt ju fint eftersom Greken vägrar delta i projektet. Det stod ju klart från början, att jag fick göra vad jag vill bara han inte behöver röra ett finger. Så, tog den Mavrostomos som erbjöds och han gjorde ett smashing jobb. Taket målat och jag är på god väg mot ett fräschare sovrum. Hurra! Ska visa bilder när det är klart. Är nöjd nu redan och då ser det verkligen inte fagert ut på väggarna efter bara ett lager med rollern. More to come.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: