Good shit

There and back again.

20121219-121501.jpg20121219-121423.jpg20121219-121450.jpg20121219-121432.jpg20121219-121439.jpgJag är tillbaka från mina äventyr i väst. Jag har skrattat, nästan lipat och skaffat mig en så brutal flunssa att alla i min närmiljö tröttnat på mitt ynkliga jomas. Har haft feber sen i måndags vilket resulterat i att jag var tvungen i att stanna hemma från jobbjobbet idag. Orkar inte riktigt rusa runt och kallsvettas och skaka hand med en miljard människor för tillfället. Nu har jag dessutom smittat Greken så all is good in da hood.

Men jo, lite sjukdom får man väl ta efter den FANTASTISKA resan till Sverige. Allting levde upp till förväntningarna! Det nästan roligaste av allting var ändå den känslan i gruppen som uppstår när ingen har tillgång till internet eller annat skit på sina telefoner så man har liksom inget annat val än att faktiskt umgås och bara skratta. Skratta. Och skratta lite till. Vi har lyssnat på ryslig karaoke, sett en värdig Patrick Swayze i Dirty Dancing, ätit svinbra mat, druckit en öl för många, sett världens bästa Ricky Gervais och så gjorde jag det största fyndet i hela mitt liv.

Ni vet dom där Kavat-skorna som jag tjatat om? Dom som kostar lite för mycket för en vanlig donare? Nå, jag provade dom och bestämde mig att det får vara min belöning för det här sinnessjukt stressiga året. Gick till kassan och våndades över att jag faktiskt var på väg att punga ut med 170 euro (Sick!) för ett par popor. Kom till betalningen varpå summan stannade på 100 euro. Bruden i kassan var lika förbryllad som jag och undrade varför prislappen säger en sak och maskinen nåt annat. Efter en fem sekunders överläggning konstaterade hennes kollega kallt att ”har dom slagit in det fel i systemet så har du nog världens tur för då får du dom helt enkelt för det priset”. Say what?! Inte nog med att det var sista paret i butiken, i rätt färg, och min storlek så slutade det hela med att jag fick dom SJUTTIO euro billigare på grund av en miss i systemet. Det, mina vänner, är lycka det.

20121219-121414.jpg

Tack alla för en superreissu! Och tack till värdarna som stod ut med det helvete som är tre karisbor på ens vardagsumsgolv i två dygn. TACK! Och avslutningsvis… HELEN!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s