Qruu.

Qruu

Eftersom dom västnyländska kretsarna är små och ganska bekanta när det gäller det mesta så händer det ju inte sådär hemskt sällan att jag faktiskt känner mina fotoobjekt på förhand. Så igår hade jag typ tre minuter på mig att fota min polare och kollega Johan som just släppt en skiva. Det är alltid lite angstigt att fota folk man känner, man har liksom ett helt annat förhållningssätt till sina kompisar än man har till typer man aldrig träffat. Det är alltid lite pirrigare när människan är bekant sen tidigare. Så igår gick det som så att Johan hade bråttom, jag hade bråttom, det snöade för fullt och vi kunde bara gå 10 meter utanför huset för det var det vi hade tid och möjlighet till. Dessutom tvingade jag honom att ta min rock för han har normalt en identisk (som han inte hade på sig just den här dagen) och det var så jag hade visualiserat bilden. Så bortsett från att ärmarna är lite korta (”Dom får du inte visa!”) så funkade ju detta riktigt fint.

Och skivan är grym, check it out!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: