Molgan.

20121211-151619.jpgAino.

Träffade på en reinkarnation av min fina Molly-hund imorse. Molly är ju död och begraven sedan över ett år men ändå så känns det fortfarande lite ledsamt när man springer på dom här kopiorna titt som tätt. Molly fanns ju ändå i familjen i sexton år så visst är det ledsamt när man är tvungen att ta bort dom. Minus den där halaren (Molly var inte nån fashionista direkt. Och kläder på hundar för sakens skul? Nej.) så var den här Aino-hunden en identisk kopia. Lika motvillig att vara trevlig mot främlingar var hon. Molly hatade ju vissa människor, min farbror Lasse och Mavve var två av dom. Det här har gjort Greken extremt motvillig till allt som heter taxar, vilket är lite synd eftersom jag så himla gärna skulle ha en liten spräcklig kanintax som skulle värma fötterna på nätterna vintern igenom.

Men sen tittar jag ut på dagar som dessa och inser att jag är nog rätt så nöjd över det hundfria livet när man inte måste gå ut i arktisk storm och rasta dom. Eller städa upp soffan när dom fått för sig att det är ok att pissa just där. Men när det kommer till den där ovillkorliga och kravlösa i kärleken från en hund, ja, då saknar man dom minsann.

20121211-162221.jpgMolly ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: