Död åt spammare.

Min mail kapades på lördag. Inom 19 sekunder hade jag fått cirka femtio mejl och högst antagligen skickat ut en miljard utan min vetskap. Jätteroligt. Å andra sidan har folk som jag inte hört av på typ flera år hört av sig och undrat vad jag riktigt mejlat dom. Vackert så. Men är faktiskt jag den enda människan på den här planeten som förstår att inte öppna länkar som ser och låter som om dom skickats av en förståndshandikappad idiot med bristande kunskaper i alla språk? Eller tror faktiskt folk att jag låter så? Anyways, förlåt alla som fått ta del av min Spam-härva. Personligen så tycker jag att alla som utvecklar sånt där skit borde kastreras med en rostig nagelklippare. Driver mig till vansinne när man inte ens får sin privata mejl ifred utan att nån skräppa ska skicka runt total oväsentlig goja bara för dom inte har ett normalt socialt liv. Ligg lite istället, satans människor!

2 Kommentarer

  1. suttecity skriver:

    Håller helt med dig!

  2. Jonas skriver:

    Delar din frustration, ganska helvetes störande att få mejlen kapad!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: