Recap.

UT

20121209-122420.jpg20121209-122434.jpg

Här blev det lite paus av någon anledning. Främst för att jag inte gjort annat än sprungit världen runt de senaste dygnen känns det som. I torsdags åkte vi till Helsingfors på First Aid Kit. Det var magiskt. Dom var helt fantastiska live! Lät exakt som på skiva så det var quality stuff. Före keikkan gick vi på middag till Loiste och efteråt avrundade vi på Aussie Bar innan alla var så sekaisin och slut att vi stack till Glo Art Hotel och schlafade. Nästa dag var det tänkt att vi skulle shoppa lite men det orkade ingen med så det blev en hastig cokis/öl på Hard Rock Café och sen tåget hem.

20121209-122409.jpg

Var hemma mindre än två timmar innan vi åkte iväg på nästa rumba, innebandy julmiddag i Ekenäs. Jag var inte helt med om vi säger så. Totalt sliten. Så, när det sen nalkades jatkot hos oss tog jag helt enkelt bilen och stack till Lövkulla, ringde Anki, for ut och gå med hundarna och sen låg vi och tittade på På Spåret och gråtskrattade åt Hippolas Cage med jämna mellanrum. Ypperlig fredag.

20121209-122446.jpg

Och sen har vi då gårdagen som var den mest inaktiva dagen i världshistorien. Och en planerad sådan dessutom. Mats kom hit och från klockan 10 på morgonen och elva timmar framåt såg vi alla Sagan om Ringen-filmer i extended version och utan pauser. På onsdag ska vi nämligen på the Hobbit så vi laddade upp lite inför detta. Känner mig karpulantisk idag efter det här maratonpasset. Men nu var det gjort! Vi bokade in det hela i somras redan så det hela är ju lite halvsjukt faktiskt men nåväl, se on siinä.

Efter elva timmars nattsömn är jag tröttare än nånsin och borde fara ut och lufta mig lite känner jag. Det var den ledigheten. Stockholm nästa om några dagar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: