Klapp dig.

Har nån köpt julklappar redan? Jag är ute i fantastiskt god tid i år för jag har redan köpt en. Det är ett mindre mirakel det för en person som jag som tycker att allting kan göras imorgon. Eller ännu senare. Oftast står jag där och hetsgråter med alla andra dårpippin i Jumbo som valt att julhandla ALLT två timmar innan man ska infinna sig på julmiddagen hos släkten. Jag är dock ganska lycklig över det faktum att vi slopat hetsen inom vår familj och helt enkelt drar lott varje år om vem man ska köpa en enda julklapp åt. På det här sättet får alla en julklapp och högst antagligen nånting lite roligare än julpynt eller en Aladdin-ask. I år föll lotten på Jonas och han torde vara ganska lätthanterlig och lätthandlad åt.

Därtill så ska ju Greken ha sitt, kombinerad med nån briljant födelsedagspresent som oturligt nog infaller tre dagar efter den här rumban. Men det fixar sig. Sen ska svärföräldrana få nåt, och mam och pap också. Och en blomma åt mommo. Men slipper relativt lätt undan kan jag tycka med tanke på att i min nära familj finns sex syskon samt fem syskonbarn. Julen handlar ändå bara om mat för min del. Paket är en bisak när det nalkas köttbullar. Och sill. Och kalkon. Och typ allt annat gott som nånsin skapats.

Varde jul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: