Träning

Speedo.

Köpte simglasögon igår. Ska bli lite som Michael Phelps har jag tänkt mig. Minus haschrökandet då. Men jo, min fysioman sa åt mig att det vara en idé att simma lite mera sådär att man har huvudet under vatten och sen upp och så repetera typ en miljon gånger. Detta för att skona nacken som lätt blir stel av simmandet. Bröstsim deluxe så att säga. Jag provade imorse före jobbet. Gick ju rätt fint för att vara första gången. Tog kallsup ett par gånger men det gör jag ju alla veckor jag simmar, med eller utan glasögon. Däremot fick jag äran att se ett plåster komma flytande där under. Därtill så får man se hur alla andra simmar och plaskar där under ytan. Saker man gärna kunde skonas från. Simmade totalt en kilsa som vanligt och avslutade med bubbelpool. Sen satt jag i caféet och åt smörgås och tittade planöst ut på alla som simmade. ”Du ser ut som en pedo”, sa Anki senast jag satt där och stirrade och hon satt på andra sidan glaset i poolen. Upplyftande.

För övrigt så påbörjade jag min gymkarriär igår. Min först fråga är: Hur fan kan folk springa på löpband? Det är hemskt. Min andra fråga är: Hur mycket lyfter ni? Just nu klarar jag typ av stången utan vikter. Misär. Och sen vill man ju leka lite mera kova än man är så att dom där trettonåringarna som står och pressar bredvid inte ska håna ihjäl en. Detta resulterar i att man har lite ont där som man eventuellt kanske har en biceps. I suck.

2 thoughts on “Speedo.

  1. Haha* Du skriver helt bäst – kan inte låta bli att garva! Och det där med gymet jaa, alla gör vi lika – kör hårdare än vad kroppen vill & kan! Jag hittade mitt gamla gympapper och på det stod de 3*15/övning och circus 15-20kg..men visst när jag kör bröstet på bänk räcker stången utan vikter – vill inte riskera att bli under 🙂 ps.kan ju tillägga att jag inte satt min fot på gymmet sedan 2010 nångång..kanske skulle vara dags! ps.2 gillar grymt mycket att läsa din blogg, så himla kul och kan såå känna igen mig! Hare gött* Jaa å så ses vi ju då snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s