Snön.

Nu vräker det ner minsann, gott folk. Har snöat sen ungefär klockan 10 imorse och som det ser ut nu så kommer det att fortsätta hela dagen lång. Misär. Andra bajsiga saker med den här dagen är att min bil beter sig underligt och begår väl antagligen strax harakiri. Luktar gammal hårtork gör den. Får se om den lyckas ta mig till gymmet idag. Skulle egentlige åkt dit före jobbet redan. Kassen packad och klar. Klockan ställd på 6.15. Tyvärr så var jag så totalt slut som artist efter att jag vaknat ungefär fyra gånger inatt så det blev inget av den tidiga starten. Så det får bli eftermiddagspass istället. Ska köra lite cardio och armar och torso. Kommer garanterat att stöta mig på nåt sätt, är så sanslöst klumpig alltså.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: