Fluff.

Det var en stor dag idag. Den sista i mitt liv som en tjugonånting. Tänk det! Sjukt! Jag är liksom officiellt vuxen om några timmar. Detta har firats med ett färskt medlemskap till ett gym (!), ett förnyat kort till simhallen samt en halvtimme fullständigt murbultande massage av Oscar på Fysion. Ta i hårt bara, sa jag i ett svagt och ogenomtänkt ögonblick. Sen kände jag den där förbannat otrevliga känslan av knutar som sakta men säkert pinas inne i mina hårt ansträngda axlar. Det gjorde lite ont kan vi lugnt säga. Känner mig helt slagen. Men borde gå oftare dit och pinas. Det gör ju gott, bara man kommer levande igenom dom fem första miserabla gångerna.

Men jo, tillbaka till gymmet så blev det nu Sportten i Ekenäs. Kan gå före jobbet dit så det känns riktigt bra faktiskt. Ska också testköra den där boxningen typ nästa vecka. Känns bra, att man gör nåt positivt med kroppen nu igen. Känner att det här året varit en killer för formen. Efter rullstolsloppet så har jag haft lite halvsvårt att komma igång. Men upp på cykeln igen bara. Eller ut på asfalten kanske snarare.

Ikväll bakar jag nåt så starkt Lövkulla-förankrat så det finns inte: mockarutor! Typ det bästa som fanns under hela 80-talet. (Visste ni att dom heter Kärleksmums i Sverige? Så himla pluttigt alltså.) Firar morgondagen med en halv jobbdag i Helsingfors, sen ska jag jaga peruk och därefter äta chokladbollar med släkten. Födelsedag, den bästa av dagar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: