Och vinnaren är…

Årets julklapp är tydligen HÖRLURAR. Jag har ingen egentlig åsikt om den saken. Hörlurar är ju bra. Finns dock inget mer irriterande än att vara ute och jogga med halvpajiga lurar som skräller eller glappar så att man hör ungefär hälften av vad som sägs. Jag har en fantastisk förmåga att förstöra mina. På två år har jag avverkat två par Koss och x-antal iPhone-lurar. Jättestörigt. Oftast börjar dom glappa vid fästet så att den ena sidan inte alls hörs, bara stundvis. Drives me bonkers. Har ju hörlurar på mig i princip hela tiden som jag kör bil eftersom min radio inte fungerar och det är ju olagligt att prata i telefon när man kör bil utan handsfree så det känns rätt så smidigt ändå. Men har fortfarande inte hittat ett par tåliga grejer som tål svett och stryk. Och som hålls på.

Personligen tycker jag att årets julklapp borde vara reflexvästen. Hur svårt ska det vara för er som rör er ute efter klockan tre på eftermiddagen i det här landet att fästa en helvetes reflex nånstans på kroppen? Jag kräver faktiskt inte en väst ens, bara NÅGOT som syns. Vet inte hur många gånger per dag jag ser folk springa över vägen på konstiga ställen och helt befriade från minsta lilla ljuspunkt. Detta är inte en generationsfråga. Jag ser barn, unga, vuxna och seniorer springa runt som Spökplumpen och utmana ödet på daglig basis. Gör er själva en tjänst. Gå till apoteket, köp en rulle reflextejp, klistra remsorna överallt så att lever vi alla lite mera harmoniskt igen.

Tummen upp, säger jag.

1 Kommentar

  1. elinsss - mot drömlivet inom klädbranschen skriver:

    jag håller fullständigt med angående västen! Springer alltid med reflexväst, det är lika sjäklart som lenkkistossor! Fattar inte hur folk vågar vara utan..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: