En Instagram-vecka.

 

Eftersom jag är världshistoriens lataste hobbyfotograf så existerar i princip mitt liv i bilder enbart i Instagram-form just nu. Men det är så lättillgängligt och enkelt att det funkar. ORKA släpa på stor-Canonen när man åker till mökkin eller till Helsingfors liksom. No can do. Om ni vill kika närmare på min tillvaro finns jag alltså under namnet NinaFotograf på Instagram. Ni behöver inte ens be om lov, bara att klicka in sig.

Men ja, haft en ganska rolig vecka faktiskt. Farit omkring och skrattat och haft det bra. Åkte till Helsingfors igår och träffade krymplingen Carina. Knäopererad och miserabel. Vi roade oss med att låta Carina prova allting fult vi såg på UFF. Bildbevis kommer den första december. Oh, Lord. Sen gick vi hem och spelade in lite podcast. Vad som ska ske med det här materialet vet jag inte. Men det var askalaskul. Mini-Me avrundade med lite ukulele innan hon i princip kräktes lite av det här klippet. Själv skrattade jag nästan ihjäl mig, Mest av hennes reaktion. Nåjo, att sånt i det här vuxna livet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: