Good shit

Onsdag.

Helt gälin vecka det här. Fattar inte att det är torsdag imorn redan. Det är som om jorden accelererar nu när det närmar sig the BIG THREE-O! Om nio dagar smäller det. Jag förstår inte att jag ska bli trettio. Förstår inte. Jag visar ju fortfarande körkortet på Alko för helvede! Oh well. Ska bli så himla kiva med födelsedag. Inte nog med att Parkinson kommer hem från Australien, Dan kommer från England, halva Stockholm återvänder hem och bästa av allt: Jag får äta SMÖRGÅSTÅRTA! Hemmtti sån grej alltså det här med kalas. På tal om det så överraskade jag Anki Bagger med ballong och ljus (orkade inte köpa en trea till så hon fick vara ett nu sen bara) och romcom-karkki och hela baletten igår. Hon blev rörd. Det var fint.

Har haft lite snälla veckan för idag överrumplade jag mig själv nästan när jag överraskade min takatukkaförklädda mies med att tillreda renskav med potatismos och heimlagad lingonsylt (tack, mamma!), och inte nog med detta. För hör och häpna, jag gjorde kanelbullar till efterrätt. Och inte sånt där fusk som man köper och tinar upp utan real-life deg från scratch med hundra kilo smör, kanel och socker. Anaggi, borde få årets feeder-award för detta matinferno. Ganska snygga bullar om man får säga det själv. Och det får man, för detta är min sida.

Annat då? Jo, det visar sig att jag jobbat helt sanslöst mycket den här hösten (som jag jomat om i typ varje inlägg) men det visade ju sig att det har lönat sig för jag har i princip halva december ledigt från donet. Det är magic det. Har nu dessutom de egna firmajobben ganska spikade så jag sitter bara i beredskap på att några kunder ska nedkomma med sina små kläppar och sen är det här arbetsåret undan. Tar inte emot nya kunder förrän i januari, vilket ju är lite synd eftersom det rullar på med förfrågningar för tillfället. Julruschen och presenthetsen märks även i min bransch. Men men, man kan inte göra allting hela tiden. Har börjat prioritera hälsan lite igen. Innebandy med en hel hög helt livsfarliga snubbar på tisdagar, simning på torsdagar före jobbet, jogging på fredag eller söndag och sen nån promenad med Renja där också så är det ganska bra utgångsläge. Är dock lite sugen på att joina nåt slags gym. Skulle otroligt gärna gå på typ kickboxning eller annan aggressionsjumppa. Finns det nåt sånt här på axeln Karis-Ekenäs? All form av Zumba undanbedes.

5 thoughts on “Onsdag.

  1. Sportfigur finns ju…kör på bodycombat! Jätteroligt (efter typ tredje gången, först e man ju bara förvirrad) och jäkligt bra för alla aggressioner 😉

      1. Ja-a, vet int riktigt. Då jag var vip-medlem betala jag 45 euro/mån…så kan vara där ikring, lite mer kanske. Sen finns det ju 10 gg kort o det var då 68 euro men har ett minne av att dom e billigare nuförtiden. Nån som vet?

  2. Håller med! De tre första gångerna blir du förbannad på precis alla som hänger med i programmet. För själv fattar du int ett skit. Men sen…. ajajajaj sen blir d AWESOME!

  3. O body attack e helt awesome det med! Inget aerobic-fjantas men ändå sjukt rolit o jäklit bra träning. O om du int ha börja gå på body pump ska du definitivt göra de nu! Lättaste sätte att få muskler, bara att följa tränarns instruktioner!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s