Så går en helg från vårt liv och kommer aldrig åter.

Vår redaktion.

En fantastisk dragking-workshop vi besökte. Bruden rockar Cobain.

Söndag och jag vaknar med skenkrapula. Allting är som det bör med andra ord. Smuttade inte ens på lite vin igår och ändå mår man balle när det nalkas söndag. Kravlade mig upp klockan åtta och tog mig till gamla hederliga KSH när det nalkades avslutning på Kulturkarnevalen. Har dragit en workshop i hur man gör tidning tillsammans med Sanne sen i fredags. Nu mår man. Vi fick ihop en riktigt trevlig liten produkt tillsammans men nio kids från hela svenskfinland. All heder till lärare, säger jag. Det är slitage på hög nivå nu alltså.

Det här arrangemanget slukade hela min helg men hann ändå klämma in såväl bio (Looper, har inte riktigt bestämt vad jag tyckte. Helt galet smink på Joseph Gordon-Levitt. Skills. Och typ århundradets insats av en barnskådis. Ho ho.) och ost-och vinkväll med Greken och Wettexen. I övrigt så gjorde jag liksom inte så mycket annat. Catchade upp två avsnitt av Homeland och såg på ungefär tusen videos på Youtube. Så jävla skönt att ligga ensam hemma framför en brasa och lipa loss till Susan Boyle. Jamen, man måste ju släppa loss lite ibland liksom. Very sex, drugs and rock n’ roll mitt liv, alltså.

Imorse på Centralgatan.

Nu har jag dejt med en som sitter helt på andra sidan världen. Tack till gudarna som skapade Skype. Sen blir det farsdags-turné runt Karis och sen var den här helgen över. Elämä on laiffi.

Och sen kan vi avsluta med två pärlor jag hittade från årets X-factor i England. Anaggi.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: