Överallt.

Skulle vilja skriva ner hundra saker här men kan inte formulera ett ämnesinlägg som är längre än två meningar för allting bara spretar hit och dit. Men om jag skulle vilja skriva långt så skulle jag kanske skriva om nåt av följande:

– Det vidriga påhoppet på en totalt försvarslös person som Katrin Zytomierska kände att hon behövde göra häromdagen. När jag senast tittade igår kväll så fanns det över TUSEN kommentarer till det här. Inlägget handlade om hur äckliga feta människor är. Om hur äcklig specifikt en kvinna var. Blev inte ens förvånad. Hon har alltid haft ett behov av att skrika på tjockisar, men det där som stod där var så beyond normalt mänskligt beteende att man blev mörkrädd. Kan inte länka skiten, tror hela Finest.se är kapat. Har inte funkat sen igår kväll. Min gode coach skrev dock ett så fint inlägg om detta igår. Läs det.

Hela världen har blivit som gården i ett vidrigt högstadium, där idioter går runt och skriker ut sin egen jävla vånda och förstör livet för alla andra. Inte fan går jag runt och spottar på rökare för att dom är så fruktansvärt ohälsosamma, så som andra personer tar sig rätten att göra för att man är fet. Eff off.

– För att tangera det ovanstående så har vi en likadan galenpanna här. Läs och begrunda vad det är för värld vi lever i. Jag har dock funderat en hel del på det här. Att det finns folk som aldrig nånsin kommer att likna sina barn, för de har opererat sig så jävla mycket. Det var som en artikel jag läste i DN igår, om hur vanligt det är att typ gå och spruta in lite fillers och sen gå ut och shoppa med sina polare. Vem fan har uppfunnit det där ankmunsfenomenet? Och när har det blivit så himla normalt att man ska ha käft som ser slagen ut?

– Downton Abbeys tredje säsong började igår. Jag och Anki firade som två gammelpigor med att dricka te och äta russin (Anki, inte jag såklart!). Ungefär den bästa serien som kommit i genren på många år. Förutom den så följer jag endast MadMen, Suits och Homeland riktigt jätteslaviskt. Nåt annat man borde se? Inget färdigskrattat amerikanskt skit. Orkar inte med saker i stil med Big Bang Theory. Just saying.

Ungefär så långt har jag tänkt idag.

6 Kommentarer

 1. Maria skriver:

  Tja, om inte Big Bang Theory går hem har jag inget att dela med mig av för det är det enda jag ser på… (Det och Master Chef Australia.)
  Har insett att jag BORDE ha sett på Downton Abbey, men alldeles för sent. Jag menar, nu har jag missat helt för mycket.

 2. Mixi skriver:

  Hej, du maste kolla pa Newsroom, sa super bast!! Muuten har du tid a skypa pa helgen, var fest e typ om 3 veckor och jag kanner mig lite oinsatt.. Kram

 3. ciin skriver:

  Kolla på HBOs Carnivale, it’s goood!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: