Fifty shades of grey, minus tantsnusk.

Alla bilder via Pinterest.

Nu tänker jag göra om hemma. Grått ska det bli. Grått på väggar, vitt i taken. Eller vi snackar sovrummet nu till och börja med. Att börja demolera hela huset är nog inte helt vettigt såhär nära inpå jul då man har på nerverna med precis allting annars också. Att leva i nåt slags renoveringskaoas mitt i risgrynsgröten är inte att rekommendera. Men jo. Är lite trött på att leva i sånhär Caffe latté-tillvaro där allting ska var beige. Jag vill ha stålgrått och KALLT. Neutralt. Lugnt och fint. Väggar som är tysta helt enkelt.

Nu ska bara Greken övertalas. Inte för att jag tror att han mindar alls. Bara jag gör allting. Och om det är gratis. I am doomed med andra ord.

10 Kommentarer

 1. Lotta skriver:

  Ååh, vad jag förstår dig väl! Kan berätta att soffmöblemanget jag beklagade mig över senast nu övergått till svart (grått misslyckades tyvärr). Men oj vilken harmoni och lycka detta skänkte mig;)

 2. Instämmer helt!! Grått & vitt med svarta detaljer är det tänkt att bli hemma i vårt sovrum, när det blir klart…säkert sådär passligt till jul… 🙂

 3. MammaMikaela skriver:

  Den högst upp till höger är fin! Vi har EN sån grå nyans på en vägg i vardagsrummet, men nu blev jag fundersam på att måla resten 😀

 4. Nathalié skriver:

  Från att ha varit all in för en vit bas, är jag också förälskad i industristilen just nu. Är det för att det är så sjukt snyggt och lugnande eller för att man är så där allmänt självmordsbenägen nu och vill att allt ska vara mörkt och grått? (Jag har just övertalat han jag bor med till att gjuta betongskivor till köket – one small step for women, one giant leap for me!)

 5. Renja skriver:

  Absolut, grått e bäst! Är supernöjd med våra tusen gråa nyanser 🙂

 6. elinsss - mot drömlivet inom klädbranschen skriver:

  Jag håller HELT med. Älskar kalla toner. Biege och gult kan kytta sig i ruuumpan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: