Tuna!

Copyright: Courtney Dasher/tunameltsmyheart

Följer ni bara en enda på Instagram så följ Tunameltsmyheart. Världshistoriens mest bisarra hund. Överbett som en seppo. Jag dör av skratt varje gång jag ser den här hunden. Ser så fantastiskt sjuk ut att den förgyller mitt liv på daglig basis. I love it. Dom flesta andra anser att den är asig. Med de flesta andra avser jag självklart Greken som tvingas se på den här farsen varje dag. Han är hemskt avtänd av hela den här uppenbarelsen. Hur kan man inte älska Tuna?

4 Kommentarer

  1. Lotta skriver:

    Hehe- skratta högt då jag såg bilden uppe till höger. Novalie fråga ” mamma skrattar?”. Jag svara jo, skrattar åt den här, och visade bilden. Novalie ropar till ” åååå, en liten giis!”. O visst har hon rätt, vete tusan vet om det är en hund, gris eller vad!?

  2. Johanna skriver:

    Alltså, vår hund Bamze har också överbett o såg hysteriskt rolig ut när han var liten.. nu syns det inte så mycket mera.. Men Tuna!! Han tar nog priset! :0)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: