Jag är dålig.

Försökte mig på att Halloween-dekorera lite. Ett desperat försök att vara lite sådär som man ska vara när man bor i hus: pysslig. Jag är inte ens lite pysslig. För ett par år sedan hade vi julgran här hos oss. När vi slängde ut den efter några veckor så ramlade varenda ett jävla barrjävel av granstackarn innan vi nådde dörren som låg tio centimeter bort. Här ligger ännu barr som förstör livet. Det där med att man måste vattna granen hade ju gått oss helt förbi. Den stod ju så snällt i ett hörn och verkade så bekymmersfri.

Nå, tillbaka till pumpan. Den brann upp. Jag hade inga lämpliga ljus så jag tog nåt förbaskat IKEA-ljus a’la chokodoft som man nog inte alls ska ha inne i någon grönsak överhuvudtaget. Så, nu står pumpan där på terassen och ser helt ut som om han smittats med spätelska. Det var den Halloween-pyntningen det.

4 Kommentarer

  1. Elisa skriver:

    Pumpan ser ju ut som en walking dead- pumpa! Fantastisk effekt om du frågar mig! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: