Snålt.

Finns det något asigare än snåla människor? (Jo, kanske blottaren i lördags men han var ju också snål, kom och drack från våra drinkar på bordet! Rude. Men det var ju alkoholrelaterad snålhet.)  Jag menar personer som aldrig bjuder, men gärna dricker på ens egen piikki. Eller dom som alltid säger att dom tar det nästa gång, but never do. Folk som sitter och räknar ut dricks jämnt på centen och inte en uns över. Folk som gnäller om att allting är så jävla dyrt hela tiden men gärna äter då nån annan betalar. Människor som inte i misstag tar fram plånboken när kimppataxin ska betalas. Såna typer. Sen är dom ju lika jobbiga dom som meddelar glatt att senast så man var ute så betalade dom för en kopp kaffe, har man lust att betala tillbaka det nu. Dom är minst lika bananas. Som att umgås med Solsidan-Ove ungefär.

Jag menar nu inte situationer där man faktiskt är helt PANK och inte av den orsaken har så stor lust att slänga ut trettio euro på en biff. (Typ hela studieperioden.) Men folk som jobbar normalt men som av nån anledning bara fått för sig att det är ok att snåla med sina egna resurser för det finns alltid andra som reder upp det hela. Huj. Så himla osexigt rakt igenom. Som mannnen här ovanför. Som går och plockar gamla muggar från bioroskisen så att han slipper betala för sin stackars Cokis. Vad är detta för människor egentligen?

5 Kommentarer

 1. Jonas skriver:

  Värsta sorten.

 2. Linda skriver:

  Det där var faktiskt rätt ord. OSEXIGT så det förslår!

 3. ika skriver:

  WORD! Du kan tänka dig under min karriär på Shell när man varje j-vla skift fick höra att kaffet är så dyrt och ingår inte påtår? (vilket jag tycker det kunde göra, men nu är det inte så). Herriguuud, koka ditt kaffe själv hemma då snålis! Och stammisarna som varje j-vla gång ska ha billigare pris, att dom orkar. Jag blir HELT rabiat!
  Tack, nu är jag mer harmonisk igen 🙂

  • NinaFotograf skriver:

   Haha! Jag skulle klara typ en minut inom kundservice. Människor alltså… ho ho.

   • ika skriver:

    förresten också de som tyckte inträdet på museet 3€ var för mycket. ”Aaaii, onks tää maksullinen, emme sit mennään.”

    Jiiisus! Si nu ner på klockan då och säg synd att vi inte hinner eller nåt!? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: