Löptid.

Gav mig ut på lite jogging idag. Alltför länge sen. Mina ben brann där ungefär efter 46 sekunder på asfalten. Jag var inte direkt en maratonare idag. Gick och sprang om vartannat. En helt ny rutt dessutom. Blev faktiskt åtta kilometer totalt. Så förbannat skönt. Ännu skönare om jag skulle orka springa allt. Få lite runner’s high igen. Nu var det ingen sån eufori. Frisk luft och benont kan vi summera det hela med.

Försökte stretcha ut vaderna när jag kom hem. Min 96-åriga fafa är garanterat mera vigulant än jag, för att beskriva min muskelkondtion lite. Såg ut som en seppo där jag satt kutryggad och led på golvet. Greken skrattade och sa att jag är fan stelare än honom. Bad honom bevisa det. Han gjorde det. Han är vigare. Det var som att bli besegrad av en träpinne. Så vig är han liksom. Jag skyllde på att jag har för mycket mage i vägen, varpå han råskrattade och liknade mig vid mig en JUMPPABOLL i den position jag låg. Tur att jag inte är lättstött. Charmant att ens stora kärlek jämför en med ett jävla KLOT. Nå, jag har för mycket mage just nu. Jag är jävligt stel. Och jo, jag hatar det. Och det är ju så himla synd att den enda som man kan anklaga för det rådande misärtillståndet är… ja, klotet bakom skärmen. Fy fan alltså. Nu måste joggandet få lite rutin igen. Egentligen är det ju helt absurt att man lägger ner så mycket tid på att själv fundera på sin kropps alla jävla skavanker, när andra gör det så himla gärna åt en. Öde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: