Och lite framåt.

Senaste månad har varit ganska blandad jobbmässigt.

Jag börjar se ett svagt sken. Ljuset i slutet av tunneln så att säga. Från att ha gått från en mapp som konstant legat på över tio oredigerade jobb och en hel massa annat som ligger och trycker så har jag nu kommit så långt att jag har ynka två och ett halvt jobb som måste redigeras snarast. Den röda mappen tunnas ut. Fy fasiken vad skönt! Man kan liksom inte riktigt andas och fungera normalt som människa när det konstant är tusen saker som piper i örat. Man får liksom inte direkt nån ro. Men nu, hörni! Nu ska jag bli en bra bloggare och bättre kvinna igen! Framförallt så ska jag bli en ROLIG och UNDERHÅLLANDE person att ha och göra med. Ni ska veta att jag varit lite av en party pooper i ungefär två månader nu. Inte direkt Mary Poppins om vi säger så. Snarare Poopins. Och det är ju synd. Ibland är jag ju faktiskt riktigt trevlig att ha och göra med. Glad och sådär. Saknar MIG lite faktiskt.

Och det roliga börjar ju faktiskt på lördag! Nästan tio brudar som ska ut och partaja lite i Helsingfors är ju faktiskt inte helt åt helvete om vi säger så. Bo på lite hotell, dricka lite kossu-cola, snacka lite skit och bara förbannat LEVA LITE! Jag kör ju på sista månaden som ungdomlig kvinna (intalar jag mig själv, defacto är jag ju medelålders till sättet redan. Antikrundan, hello?) innan jag går över den där magiska THREE-OOO-gränsen där den 23 november. Och om jag ska göra som Greken så ska man ju faktiskt fira sin födelsedag i en månad oberoende vad man fyller. Det betyder att på torsdag börjar då officiellt festmånaden! Feel free att gratta mig på daglig basis. Jag är ett födelsedagsfreak. Har inte ännu dock fått uppleva min barndomsdröm: födelsedagskalas på Donken. Kanske en dag…

På tal om födisar så fyller min syster idag. Ni kan gratta henne här. Nu ska jag krypa ner med Jonas Gardell. Skönt d.

2 Kommentarer

  1. Maria skriver:

    Wohhoooo! Pepp inlägg. Kommer att bli så jävla roligt. Ses snart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: