Om blottare och annat avskum.

Söndag ska ju vara vilodagen. Tyvärr så funkar livet inte så. Idag är det nämligen kommunalval och jag ska flyga runt på vischan som en vettvilling. Med början i bollhallen där Elit ska spela storslagen innebandy. Jag kastar bara ur mig floskler för jag har absolut no clue angående vad som sker där på planen idag. Jag vet bara att det är STORT, att det väntas mycket folk och att jag beordrats dit klockan halv sex. Därefter ska jag flyga iväg på diverse valvakor och sen ska jag sova som en seppo.

Helgen blev ju inte i övrigt heller hemskt lugn. Det var kossor, bokmässor, Knäppen och fan och hans moster. Det hela toppades med att allmänt Karis-as bestämde sig för att dra fram sin asiga lem klockan halv två på natten och placera den framför oss på bordet i Serendi. Det var ingen vacker syn. Man frågar ju sig vad det är som driver folk att visa sina jävla löjliga snoppar hela tiden. Därefter skulle han ge oss alla på käften. ”Varför måste det alltid sluta såhär?” undrade han argt. Ja-a, man undrar ju varför hans liv alltid måste sluta med snojken på bordet i Serendi.  Vi hade inget svar, och gick hem och fortsatte umgåsandet på tryggare mark. Blir så matt. Nästa gång jag ser den här pellen när han är nykter (händer iofs i princip aldrig) så ska jag fråga honom seriöst om det kanske är läge att söka lite hjälp.

Borde man ta sig ut och gå lite innan jobbrumban drar igång? Ser kallt ut.

6 Kommentarer

 1. Linn skriver:

  Men jösses, har aldrig hört om blottaren? VEM är det? VAD har det hänt förr? Och VARFÖR? Så många frågor i mitt huvud.

  • NinaFotograf skriver:

   Nå angående vem så är det nog en helt ökänd idiot här i byn, du känner nog oxå, men ingen vi behöv hänga ut med namn kanske. Angående varför så kan man ju fråga sig. Mitt enkla svar stavas ALKOHOL.

 2. Karinr skriver:

  Men fy fan! Vad är det med dessa män(niskor) som slänger fram sina små snoppar här och där och tror att det ska uppskattas?

 3. morran skriver:

  Det var ju bara för mycket,usch vad asigt!vad får man ut av sånt där,vet int om man skall kalla det till blottare mer,när det sätts fram sådär ”nära”,nej fy as!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: