På turné.

I Bromarv i måndags.

Ekenäs på tisdag.

Ingå imorse.

Och Hangö på eftermiddagen.

Jag är rysligt frånvarande på bloggfronten just nu. Orkar inte ens ursäkta det hela. Jag är bara så otroligt TRÖTT hela tiden. Vill bara sova, sova och sova lite till. Mörkret gör liksom sitt. Klockan sju på kvällen är jag helt beredd på att gå och lägga mig, och på morgonen kunde jag lätt sova till tio varje dag. Idag var dessutom en sån där dag som suger all energi ur hela min uppenbarelse. Började dagen i Ingå skärgård. Rusade därifrån hem på en sju minuter lång lunchpaus. Hastade iväg till Ekenäs för nästa uppdrag. Försenat. Förstås. Vidare därifrån på ett möte. Hann delta i mötet ungefär i tjugo minuter innan jag var tvungen att rusa iväg igen. Då gick förstås dragkedjan sönder på min bedrövliga kameraväska vilket resulterade i att tre objektiv, två blixtar och ett kamerahus pangade rakt ner i golvet. Kisade nästan ner mig av paniken. Allting höll ihop. Praise Jeebus. Snabbt in i bilen då jag upptäcker att mitt ena backdäck nästan var tomt. I det här skedet hade jag sån raivare att när jag för första gången i mitt nästan trettioåriga liv fyllde luft i däcket så kokade det nästan innanför pannbenet. Iväg till Hangö där jag dallade runt på en smällkall strand och allt acceptabelt ljus försvann på två minuter. Förstås. Hem och äta och en snabb testfotografering på det. Loppu.

Dessutom gjorde jag allt detta i en jävligt kliande ylletröja som jag inte kunde ta bort för jumpern jag hade under var så asig och jag såg ut som valfri  Barbapapa för mina byxor var för spända idag. Nu mår man. Men jag ser ljuset. Snart är det december och jag ska andas. Vi glömmer att det är en månad däremellan, va?

2 Kommentarer

  1. MammaMikaela skriver:

    Usch, låter som en riktig skit dag! Men fina bilder åtminstone!:) Kämpa på, december kommer nog!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: