Följa upp.

Det är inte bara enstaka fall där jag faktiskt fått följa med hela livsskeden i foto. Ett antal familjer har jag fotat i flera år redan. Är så himla glad när folk återvänder och man får se vad det blivit av dom här typerna. Från gravidmagar och bebisar till bröllop och hyperaktiva ettåringar. I början tyckte jag faktiskt att alla bebisar såg likadana ut. Men nu, efter otaliga besök av världens minsta kläppar, så ser jag stora skillnader direkt. Fötter, fingrar, frisyrer och kinder. Och humöret. Allting är så totalt olika från unge till unge. Fina typer.

Idag kommer svärisarna på middag. Ska köra på Jamie’s (as in nakna kocken-Jamie) vegetariska cannelloni som den gode Parkinson bjöd mig på en gång och som jag sedan dess dyrkat skiten ur. Så. Jäkla. God. Det får vara nog med jobb för dagen, nu ska här lagas gutaaaa.

2 Kommentarer

  1. Mixi skriver:

    Mumsfilibabba!! (Till maten inte till bebisen)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: