Uppåt.

Jag finns. Lite iallafall. Har velat lite hur jag ska skriva det här utan att man låter som en total psykpatient men allting i livet är ju inte så jävla sexigt hela tiden. Ibland är det bara skit. So, here goes.

Det blev en paus på nästan tre veckor från allt som heter blogg. Inte planerat men ändå rätt så medvetet. Har inte läst andras bloggar i någon större utsträckning heller. Har tagit bort Facebook från telefonen och hållit extremt låg profil på Instagram. Det gick lite för fort allting helt plötsligt. Åkte lite in i väggen. Eller lite, jag smällde ganska hårt in i en stor, becksvart pöl av ångest och nedstämdhet. Inte att rekommendera alltså. Detta, en direktföljd av nonstop-jobb och stress sen mars ungefär. Tydligen är man inte oövervinnelig trots allt. Var tvungen att bromsa för kände att jag inte fungerade som människa. Kunde inte sova. Absolut inte äta. Och ännu mindre finnas bland med folk. Har jobbat på ändå men valt bort i princip allting annat. Försökt lugna ner mig lite. Inte titta på datorn hela tiden. Inte fippla på telefonen och vara konstant uppkopplad.

Så, nu är det några jobb till slutet av den här månaden och sen blir det lite paus från helgjobben under födelsedagsmånaden. Ta hand om själen en stund. Och kroppen. Den arma kroppen! Som inte fått springa eller simma på alltför lång tid. Vill umgås med polare, och med den viktigaste av dom alla, Greken. Planera lite 30-års hippa och bada balja vid havet på helgerna och inte fundera på precis allting annat än vad som sker just nu.

Ibland ramlar man helt enkelt ihop. Så är det med den saken. Bara att erkänna och samla ihop sig och komma igen. Att finnas till igen.

Men helt värdelöst är ju inte allting trots att det är tungt ibland. Har gjort några riktigt mysiga jobb trots att jag mått lite bananas. Här är några bilder för att ni nu inte ska tro att jag helt säckat ihop.

10 Kommentarer

 1. Sandraochsalt skriver:

  ❤ nu ska du vila o bara njuta av höstrusket med Mavve! Välkomna ti Helsingfors den 30.10 på kalas 🙂

 2. Annan skriver:

  Krya på dig, Nina!

 3. Linda skriver:

  Ta hand om dig Nina, hälsan är inte att leka med… Gör nog gott att du får nolla lite om några veckor på girlsnight 🙂

 4. Mixi skriver:

  Vila orgentlight sa du a redo till tusen nar vi kommer!!KRAM

 5. ingelarudhberg skriver:

  Ta hand om dig. Oerhört viktigt att ibland stanna upp och bara njuta av dagen som kommer. Umgås med kärleken och bada balja låter superbt!

 6. Karin skriver:

  Hoppas du får pusta ut ordentligt i helgen. Världen behöver inga fler utbrända unga kvinnor – och ingen tackar heller för ansträngningen. Ta hand om dig!

 7. elinsss - mot drömlivet inom klädbranschen skriver:

  det är över mitt förstånd hur du kan leverera så fbra fastän stressen äter sönder en. Dunder-fina bilder! Men nu förtjänat du att vila. Njuta. Bara vara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: