Lite kärleksfest igen.

När resten av kommunen gick på marknaden och gick lösa på asig lakrits och torr kringla, så befann jag mig på ett bröllop. Sådär bara. På en helt vanlig torsdag. Mina bröllopsfotograf-ambitioner har tagit helt sjuka proportioner då det faktiskt ligger till så att jag kommer att fota TRE bröllop på sju dagar nu. Ett kvar på lördag alltså. Kärlek i all ära men börjar så smått sakna min egen Kärlek som jag inte umgåtts med sen Grekland i juli typ. Det är hemskt. Jobbar inte den ena så är den andra iväg och spelar boll med pinne (innebandy). För första gången i mitt liv så längtar jag till slutet av oktober. Då ska jag vara ledig! LEDIG! Och göra romantiska saker. Typ bowla och spela TP. Och rulla mig i lövhögar och mysa framför en brasa och annat sånt där som man bara ser i alla filmer med Hugh Grant.

Men sista rycket nu. Kom igen, kvinna. Håll ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: