Bästa grejen.

En helt random fråga: Vad är den bästa present ni gett någon, samt den bästa present ni fått av någon? Jag frågar för jag har alltid ångest att hitta på nåt smart och snart börjar presenthärvan a.k.a. december igen. I år ska jag överträffa mig själv.

Jag kan börja. Min bästa present jag fått är när jag fyllde 18 år och en viss ung man gav mig en påse enbart med gula och blå mm’s för att jag en gång i förbifarten sagt att det var mina favoriter. Detta var före tiden då man kunde köpa dom separat. Det var stort. Samma man gav mig en skattjakt några år senare. Det var också fantastiskt kiva.

Min bästa ge bort-present var ett par nätter på Caesar’s Palace i Las Vegas. Presentmottagaren började nästan gråta. Stor succé.

Er tur!

8 Kommentarer

 1. miilo skriver:

  gladast har jag nog blivit då vänner kommit hem med prydnadselefanter ifrån deras resor eller annars bara har fått en då de råkat hitta en och tänkt på mig (samlar på dem).

  min bästa ge-bort är nog överraksningsfest, älskar överraskningar och fester med för den delen.
  nått mer konkret är kanske en rutig skjorta jag gav min yngre bror, som han typ bott i sen sin födelsedag. och den gåva jag mest satsa på på sistone var en handgjort karta över stockholm med tillhörande guide med ställen att besöka, cafér, butiker mm + en liten fickpeng, värdig växlad till kronor.

 2. Mixi skriver:

  Jag tror min basta ge-bort present var en helikopter lektion foljt av att presenttagaren sjalv fick flyga helikoptern i 30 min, mycket lyckad! Den present jag minns att jag sjalv blev gladast av var nar jag fick en ny sang till julklapp nar jag var typ 13..

 3. Mixi skriver:

  Hmm, heter det kanske present mottagaren??

 4. Mixi skriver:

  Hej, min mor borjar bli nervos over att ingen tanker komma pa var fest for att vi inte har bjudit nan (forsokte saga att det annu ar typ 3 manader dit men) sa ska ta kappen ur roven den har helgen och sanda dig ett mail med ideer, oki. Kram

 5. Jessica skriver:

  Svår fråga.. Älskar att ge bort presenter mer än att själv få, men den bästa present jag fått är nog kanske en födelsedag då jag visste att min familj hade riktigt lite pengar och så fick jag Monopol som jag fått höra att var ett dyrt spel- låter inte som en stor sak men blev nog lite tårögd.

  Är en såndän jobbig kreativ människa som gör presenter själv. Gjorde förra året en liten scrapbook (from scratch!) åt min bästa kompis, fylld med bilder och minnen från de gångna åren 🙂 Tyvärr är hon en sån som hemskt sällan visar känslor öppet, men medd. jag fick på julaftonskvällen visade nog på att hon gillade den 🙂

  Vad gulligt att nån bemödat sig att plocka ut alla gul/blå m&m’s, romantic as hell 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: