Kär, kärare, kärast.

Nä alltså, ibland har man verkligen inte vädret på sin sida när man jobbar. För ett par veckor sedan fotade jag dom här finfina typerna som trots orkanvindar och monsunregn stod ute och pussades i nästan en timme så att vi skulle få ihop en skaplig bildserie. Och här har vi då beviset att man kan få till det trots att vädret gör allting för att motverka den trevliga stämningen. Det syns alltså inte på alla bilder men regnet verkligen VRÄKTE ner under hela sessionen men som tur hade vi hade skapligt paraplyhjälp som sprang runt som en vettvilling mellan mig och brudparet. Men blev så himla nöjd med hela den här serien för det riktigt lyser om brudparet. Dom var så himla lyckliga att det liksom inte spelade någon roll att vi stod där ute i misären.

All lycka till er, fina människor!

2 Kommentarer

  1. Så finfina bilder igen en gång – proffsig som du är!! Gillar starkt & måste erkänna att jag nog inte ana det minsta att det regnat!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: