Maten och Spatten.

Jag är nu helt bombsäker på att jag aldrig kommer att utveckla en ätstörning som innebär svält av nåt slag. Under mitt fyra dagar långa snorepos har jag inte tappat aptiten en enda gång, detta trots att jag inte känner skillnad om jag skulle äta en bit styrkox eller hemlagade köttbullar. Ingenting smakar någonting och ändå äter jag som om allting smakade choko. Imorse steg jag upp och fixade frukost som aldrig förr men när jag var halvvägs igenom jogurten så insåg jag att den lika gärna kunde ha varit härsken för den faktiska smaken fanns inte, jag bara vet hur det SKA smaka så jag fantiserade att det var gott. Sjukt. Och lite skrämmande. Min störning ligger helt klart åt andra hållet. Äta för mycket. Tragiskt.
Andra saker jag förundras över idag:

Ryan Reynolds har gift sig igen. Nåt så trivialt men ändå förundrande. Snygg man som uppenbarligen tycker om att vara gift då han lyckats göra det två gånger på lika många år. Själv har man inte ens gjort det en gång, och jag blir trettio om två månader.

– På tal om bröllop så föreslog Greken den här som bröllopslåt. Om nån undrar så går alltså refrängen såhär: Can’t find a better man. Can’t find a better man. Can’t find a better man. Can’t find a better man. Han ville dedikera den till sig själv. Jorå, så att…

– Min pappa har skaffat Facebook. Snart fryser helvetet väl till is också.

– Skulle jag kunna skulle jag bo på Spatten. Jag älskar stället.

2 Kommentarer

  1. Mixi skriver:

    Hey man-flu kvinna, sorry att jag inte fick tid att Skypa pa helgen, fast du var kanske inte ens hemma. Kan vi forsoka igen nu pa helgen om du inte har planer?? Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: