Tomat-bajs.

20120830-120741.jpg

Nån annan som haft en värdelös tomatsäsong? Såhär ser mina ut såhär efter den varma och härliga finska sommaren. Har så inte gröna fingrar.

4 Kommentarer

  1. Elisa skriver:

    Jååå, mina tomater är också helt kakka. Jag har många, men dom är alla gröna. Och har varit det nu i 6 veckor, så sannolikheten att dom skulle ”catcha lite brona” är ganska non-existing. Finnar ska inte äta tomater, tydligen. Bara kålrot och potatis, och en och annan hårdhudad höna. Tydligen. Släpade in mina fanskap i hopp om att värme skulle vara lösningen, så nu ser köket ut som hos en cannabisodlare; buskar upp till taket och överallt. Och mitt hem luktar växthus. Armonaika ca 2 dagar till, sen kastar jag skiten.
    Med vänlig hälsning, inte-alls-bitter.

  2. MammaMikaela skriver:

    Våra två amplar har gett massor med tomater. Iofs köpte vi dom som färdiga amplar, men då hade dom inga tomater än. Vi har så de blir över, så skickar gärna några på posten 😉 Undermedvetet har nog min tomatsäsong tagit slut, för har inte på flera veckor tänkt tanken på att plocka några, så där hänger de nu o far illa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: