Tramp stamped.

Jag förstår ju människor som vill provocera med sina åsikter men alltså den här killen tar nog priset. För dagen iallafall. Kanske man inte ska retas upp så mycket av en man som i sin profil beskriver sig som en manlig Tuksu, men ändå. Jag kan inte låta bli. Ja, läs själva.

”Miksi naiset rumentavat itseään tatuoinnella, vaikka ne laskevat huomattavasti naisen markkina-arvoa? Tatuointi on sama kuin heittäisi happoa omalle naamalleen. Kauempaa katsottuna tatuointi näyttää ihovauriolta tai melanoomalta. Miksi naiset haluavat näyttää prostituoiduilta tai vammaisilta?”

Är ju första i ledet att medge att den där tribalen man tyckte var hurja att etsa in på svanken när man var sjutton, inte är lika rock n’ roll idag. Men att gå runt och påstå att kvinnors marknadsvärde sjunker, och att man framställer sig själv inte enbart som en hora, utan också en efterbliven sådan, är ju inte bara lite galet. Trodde faktiskt inte ens att en käft brydde sig om vare sig man tatuerar sig eller inte i dagens läge. Men tydligen finns det ett antal såna här pellen där ute i Finland som karaktärsbedömmer en utifrån lite bläck. Söta öde.

Och en bild lånad härifrån på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: