Tåget hem.

20120823-162901.jpg

Idag trodde jag att min sista stund var kommen. Hade en så rysligt jobbig landning idag att jag började skaka och nästan gråta. Mitt under pågående landning så ryckte hela jävla planet till och ramlade så det bara sög i hela magen. Och det var inte bara jag som tyckte det var asigt, även om folk försökte skratta lite. Folk skrek liksom till. Nej fy fan alltså, jag kissade nästan på mig. Ni som inte har flygrädsla ska vara så jäkla glada. Min eskalerar bara efter varje tripp. Hu.

Nu är vi iallafall här. Siesta-läge för stunden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: