TeliaSönera.

Titta! Mitt livs först huijaribrev anlände i Inkorgen inatt. Fuck you, säger vi till det. Undrade i mitt stilla sinne om folk faktiskt går in och svarar på dom där. Svar, JA! Be smart, people! Om man går och klickar på ett mejl där man ombeds lämna över uppgifter till en person som helt seriöst skriver ”betalinzg prosessin” så kan man får lite skylla sig själv. Har aldrig blivit lurad via dom där grejorna för har inte fått ett endaste ett Nigeria-brev ens till min mejl. Däremot så blev mitt kreditkort kapat för ett par år sedan. Dom ringde från banken och meddelade att dom hade stängt av det för det var suspekt verksamhet på gång. Tur det, att dom märkte menar jag. Det finns idioter där ute som sitter och knapprar in siffror så kottarna strittar så ibland måste det ju slå rätt liksom. Men blev lite nervös efter det faktiskt. Obehag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: