Instagram.

För övrigt så har jag smygInstgrammat i snart 2 år. Har över tusen bilder där skulle jag tro. Har alltid bara använt det som ett verktyg för att kunna ta bilder till bloggen så jag har liksom inte alls aktiverat mig där.Hållit den privat. Men nu har jag hittat nåt bättre än Instagram till det så får se om jag orkar använda Instagram så mycket mera. Klickade idag i de första som jag följer. Det blev Filip Hammar, av alla jävla människor. Ni hittar mig under, vad annat än, NINAFOTOGRAF. Finns ni där?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: