Måndag.

 

Greken och havet. Två goda ting i min tillvaro.

Började gårdagen med att simma runt i havet en halvtimme. Det regnade så mycket att det inte spelade någon roll om man var under vattnet eller på land. Älskar att simma i regn. Men tyvärr så kändes det som om sommaren nu tog slut på riktigt. Från en lördag som bjöd på 25 grader värme och solsken och vattenskidor och Lonkero och mölkky och gräddtårta, till en söndag som var grå och allmänt asig. Kom hem efter det fina skärgårdsäventyret och på grund av inställd fotografering så kunde jag ta en två timmars tupplur istället. Förstår inte hur folk som har barn överlever dagen efter att de varit på baluns? Skulle ett barn ens tilltala mig när jag är trött och cranky så skulle jag gå i bitar. Hujeda. Kanske bra att man inte är riktigt där ännu.

Det är ju inte enbart synd att sommaren nu börjar ta slut. Personligen så LÄNGTAR jag efter helt programfria helger. Det ska bli så ofantligt skönt att bara vakna i lugn och ro på lördagsmorgnarna utan att man har nåt som stressar eller saker som måste åtgärdas. Att bara vara helt enkelt. Just nu har jag kalendern full fram till oktober. Det är faktiskt lite angstigt och har fattat beslutet att börja säga nej nu. Man kan inte göra ALLT. Måste lyssna på folk i min närhet som säger kloka saker och börja prioritera lite annorlunda. Framförallt att inte välja jobb före spring.

Jag saknar min kondis och är irriterad på min faux-gravidbula. Det är härligt att bli pajad på fettmagen och tillfrågad om när bebisen kommer. Inget får en mera inspirerad att knyta skorna. Och det ska göras nu innan man helt tappar möjligheten och blir som Gilbert Grapes morsa. Orkar inte flåsa mera. Orkar inte gråta och svettas när man ska köpa nya byxor. Orkar inte se ut som nån som rymt från Barbapapa. Och orkar framförallt inte gnälla om saken, blir trött på mig själv och mina egna ursäkter. Idag ska det springas. Basta.

 

6 Kommentarer

  1. elinsss - mot drömlivet inom klädbranschen skriver:

    du har så rätt – börja säga nej. För inga pengar i världen kan få en att trivas med sig själv. Man blir lätt girig å mår skit, upplevde lite samma i somras. Balans i det hela 🙂

  2. Laska skriver:

    Hoppas länken gick bra, håller tummarna..!

  3. Peppe skriver:

    När var det ni sku åka till Köpenhamn? Lägg in en tipsbeställning på syrrans blogg: hemmamys.com så leverar hon garanterat några smaskiga förslag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: