Köpenhamn! Ju!

Hörni, nästa helg ska jag och halva klanen flyga till Köpenhamn! Tjohoo! Kan ni snälla tipsa om kuliga saker att göra i den byn. Vi som åker är i åldrarna 18-59 år så det mesta duger! Restauranger vi inte får missa, butiker som är bäst och skönaste stället att ta en öl. Jag har inte varit i Köpenhamn på över fem år och då reste jag och mina leriga fötter bara igenom på väg hem från Roskilde så allting i Köpis är helt obekant. (Eller nu ljög jag, jag flög faktiskt via Köpenhamn för tre veckor sen. Bygones.)

Hit me!

4 Kommentarer

  1. Malin skriver:

    Nyhavn e super fint att äta/ dricka öl på.

  2. miilo skriver:

    oj, så ni skall också till köpenhamn, vad kiva! har inga tips, men flyger själv dit bara några dagar efter er. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: