Ännu ett.

Det är en väldigt bröllopsfokuserad blogg just nu. (Den fina bruden på bilden bloggar här.) Det blir lite så för jag har nämligen bröllop inbokade i princip varje helg nu fram till oktober. Däremellan ska jag göra andra roliga saker som är totalt icke-wedding realterade så det blir åtminstone lite variation i jobben nu ett tag framöver. Har dock satt bokningsstopp på jobb nu fram till den andra veckan i oktober. Jag hinner helt enkelt inte. I skrivande stund har jag ungefär tio jobb som borde betas av och det finns bara en viss mängd timmar på ett dygn. Åtminstone vet jag vad jag gör på kvällarna och helgerna framöver. Men vet ni vad? Det här jobbet är nog en jävla lyxtillvaro! Förstå att mitt jobb är detta! Att glida runt och se till att folk blir snyggon på bild! Jag ÄLSKAR det! Biokvällar och annat umgänge får hålla ut nu någon månad till, tills det lugnar sig lite där i november som det brukar. Och då fyller jag ju år, så då finns det annat att fokusera på. Som att ens bästis kommer hem från Känguruland. Det ni.

5 Kommentarer

  1. Så snygga bilder du tagit igen en gång!! Oj jisses, låter som du har en hel del på G – lova vila lite osså! 🙂

  2. elinsss - mot drömlivet inom klädbranschen skriver:

    Lånade bilden till min blogg. Hoppas de e okåå? 🙂 superfint!

  1. […] Bild lånad härifrån. […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: