SnickSnack.

Jag skulle så gärna skriva sinnessjukt bra blogginlägg just nu, meeeen tyvärr. Här är vad jag har i huvudet just nu.

– Inatt drömde jag att Parkinson gjorde the Chicken Dance för mig när vi Skajpade. Gordo stod på en soffa bakom och var om möjligt ännu mera hysterisk. Jag är ärrad fortfarande. Jag vet att man inte ska prata om sin drömmar, för i ärlighetens namn är det lika underhållande som bilder från en familjesemester på Mallorca 1997. Men jag drömmer så jävla mycket på nätterna att ibland är jag helt utmattad när jag stiger upp. Oftast är jag ute och reser och flyger och far och det känns alltid så verkligt att det ibland blir för mycket. Jag har tydliga minnesbilder av drömmar jag drömt för över 15 år sen och ibland är jag riktigt besviken när jag vaknar och märker att jag inte äter glass i Amazonas.

Jag vet inte hur sunt det här är. Underhållande för mig själv visserligen och det har gått så långt nu att Greken oftast börjar morgonen med att fråga var i världen jag varit inatt. Själv minns han ALDRIG ett endaste fragment av en dröm.

Det sjukaste fenomenet är ändå att varje gång jag har drömt att jag är gravid, så VET jag att inom kort berättar någon jag känner att den väntar smått. Never fails. Har inte drömt det nu på ett tag så kanske barnkvoten är fylld för stunden. Eller ja, en granne till borde titta ut vilken minut som helst men i övrigt verkar det lugnt på den fronten.

– Nya Batman-filmen. Den var helt fantastisk. Såg den i Göteborg och jag är ännu helt skärrad över hur superb den var. När filmen var slut ställde sig alla 300 personer i salongen sig upp och applåderade. Så bra vad den.

– Hösten är här. Skönt. Jag är en av dom där som tycker bäst om hösten av alla årstider. Man slipper svettas och gå runt och vara miserabel på grund av misslyckad bikinkropp. Man får klä på sig mysiga tröjor och boots och man slipper dom där förbannade flygande kräken. Man måste inte äta allting grillat och man kan andas den renaste luften i världen. Löven och träden blir otroliga och så blir det STORM! Älskar stormar! Man får sitta i badbaljan när det är mörkt och kallt och blåsigt och man slipper ångesten av att man måste NJUUUUTA hela tiden för att det är så ljust ute. Man äter svampar och bär och får springa runt i gummistövlar och mössa i fuktiga skogar. Det är livet det.

– Jag är sinnessjukt hundsugen just nu. Jag kan inte titta på hundvalpar alls. Jag frågar sambon varje dag om vi ska skaffa en hu… NEJ! skriker han innan jag ens hunnit nämna djuret. Tear.

Bild härifrån.

 Bild lånad härifrån.

– Programmet Bridezillas. Mitt absoluta favorit HAT-program. Finns inte en enda normal person som ska gifta sig i det programmet. I klippet under syns den mest störda av dom alla, karen. Hur hennes man står ut är ett mindre mirakel. Finns tydligen hopp för oss alla. Kommer på Liv på vardagar klockan 19. Kolla in. Prepare to be annoyed.

6 Kommentarer

  1. Jennie skriver:

    Vi borde slå vad om vem som lyckas övertala partnern först. Eller så åker vi till chokolabbiskenneln i smyg och tar hem varsitt syskon. Surprise! Så får de bygga staket runt gården sen. 🙂

  2. Renja skriver:

    Gjorde misstaget att gå in på Keltainen Pörssi och kolla hundvalpar så nu lider jag också av valpsjuka.

  3. Mixi skriver:

    Haha, har du lust att skypa snart??

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: