En Smula eller två.

Jag träffar så mycket soft folk genom mitt jobb. Värsta bra grejen! Idag befann jag mig helt plötsligt på en innergård i Helsingfors och skuttade runt i diverse buskar och äppelträd och fångade dom här två. Gladare typer får man nog leta efter. Skulle egentligen inte alls ta tag i redigeringen av dom här bilderna idag men lite kliade det tydligen i fingrarna efter nästan tre veckor utan sessioner. Gjorde dom nu lite väl tidlösa dom här bilderna, ramar, toning och annat. Men gillar känslan. Och dom känns avslappnade på bilderna så det är ju gött. Resten tar jag tag i nån annan dag. Nu måste jag schlafa. Känner mig överkörd.

7 Kommentarer

 1. sandraochsalt skriver:

  Shiiit vad fotogeniska typer! Helt supernice känsla i bilderna. Bra jobbat Nina 🙂

 2. smulkki skriver:

  Herregud så fantastiska bilder! Är helt kär i den översta! Nu blev jag lite otålig hehehehe 🙂

 3. miilo skriver:

  jättefina bilder nina, bra jobbat! 🙂

 4. nina skriver:

  Hej, jätte fina bilder och mysig blogg. Vad använder du för redigeringsprogram?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: