Efterspel.

Hemma och återställd! Har inte varit en lugn stund sen jag återvände till Finlandet i lördags. Flög genom åskstormar och hade dödsskräck innan jag äntligen kunde lägga ner mina skavsårsprydda fossingar på finsk mark. Var så lycklig att återvända trots att jag gick på ungefär en timmes sömn och allmänt slitage. Hann inte vila ut desto mera innan min andra Andreas anlände här i Karjaa. Vi satt uppe till halv sex på morgonen och tittade på åska och konjak på terassen. Det är fint ibland. Väldigt fint. Sov sådär lagom asigt länge till klockan 14 på söndag. Mör. Och nu fortsätter semesteräventyret med  en kväll med Bruce igen. Vid lunch drar vi iväg. Igen. Måste tejpa foten för jag har ett så brutalt skavsår att jag har svårt att gå. Som gjort för att stå sex timmar i putki. Gut gut.

Har inte ens hunnit gå igenom semesterbilderna men här kommer några iallafall. Nån (Jenny?) undrade hur Lumixen skötte sig och kan nog inget annat än prisa den! Riktigt göttig kamera att ha med sig på resa faktiskt. Och konsertbilderna blev sinnessjukt bra. Så, kameran får klart godkänt. Här kommer några bilder jag har tagit med den under de senaste veckorna. Och om nån undrar (jag vet att andra människors semesterbilder bara är bajstråkigt, men here goes) så var Kalymnos den bästa av de grekiska öarna. Åk inte dit, vill behålla den för mig själv:)

1 Kommentar

  1. Jenny skriver:

    Jepp jepp, jag va de som undra 🙂 okej va bra att den funka fint, riktigt priima bilder!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: