Uncategorized

Semester del 5. Mastichari.

20120723-161548.jpg

Detta är min utsikt just nu. Objektet är okänt. En random grek. Första poolen vi är i närheten av på 10 dygn. Medelhavet har funkat som ypperlig bassäng hittills. Tror vattnet varit långt över 20 grader hett, luften har väl i snitt legat kring 30 och uppåt. Detta är lite tungt för en som svettas som jag. Igår var jag tvungen att gå hem och duscha kl 22 på kvällen för det var så varmt på restaurangen. Panik.

Nu är vi tillbaka på Kos. Tog färjan och lämnade allt det fina på Kalymnos. Släkten, havsklipporna, maten, djuren för att inte glömma vår hyresvärd. Imorse slängde han färsk frukt från sin trädgård upp till mig på balkongen. Bara sånt liksom. Det blir en natt här ute på vischan nu. Imorn flyger vi till Athen. Känns som vi varit borta ett år. Trodde det skulle ta en månad för mig att varva ner efter vårens arbetsmängd. Det tog tre dagar. Nu mår jag prima igen.

One thought on “Semester del 5. Mastichari.

  1. Ja, vi har ju haft lite annat väder här. Idag ca 16 grader och regn eller åtminstone duggregn så gott som hela dan, suck… Och det ska föreställa högsommar, hallåå…Sku verkligen vara i behov av sol och lite turkosblått medelhav nu! För att int tala om den goda grekiska maten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s