Klar.

20120712-163509.jpg

20120712-163516.jpg

20120712-163526.jpg

Våra snubbar här i Karjaa har blivit besatta av frisbeegolf. Vackert så. Värre missbruk finns ju. För mig har det varit skönt att Greken haft annat att göra under semestern än att störa mig som varit en tråkig surkärring som bara jobbat. Men vet ni vad? Idag blev jag klar. Allt postat, fakturerat och meddelat. Ett par jobb släpar (Matti, konfirmander) och jag kanske tar tag i det inatt ännu men annars så är jag ready to go! Släppa taget och inte tänka bild alls på ett par veckor framöver. Ljuva tanke. Inatt flyger vi.

2 Kommentarer

  1. Elisa skriver:

    Oj vad skönt det låter, att du fått allt undan! 😀 Och Mattis deadline är 30.11, så jag hinner få dem till julen! Så ingen stress nu, njut av ledigt, resan, mycket vin och greken din! Hoppas resan blir huippu!

  2. Jenny skriver:

    He va ju int nå Canon, de va ju lumix du köpte! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: