När lillan kom till världen.

Elin har klippt håret. Satan vad jag är avundsjuk på sånt där hår som bara volymar och har sig. Jag tror jag har världshistoriens rakaste hår. Inte en endaste en jävla lite lock finns där. Skulle jag inte veta bättre så skulle jag tro att jag har asiatiskt påbrå. Dock så tog jag just löst håret efter en dag med det i knut och ja, man kan ju låtsas att nu ser det sådär nonchalant och hett ut. Åtminstone har jag den där avundsvärda lågstadiebågen där i pannan. Schnyggt.

Under övriga nyheter så fyller min yngsta syster 18 år idag. Sinnessjukt! Hennes tillkomst till världen är för övrigt den mest traumatiska dagen i mitt liv. Var ensam hemma med mamma när värkarna kom igång. Där satt man, 11 år gammal och febrilt försökte få tag i pappa som jobbade och samtidigt hålla koll på en rosenrasande mamma. Efter typ 150 samtal så svarade pappa men det hela urartade till en värdelös amerikansk komedi för min pappa tyckte inte att det var så bråttom och stack iväg på ännu ett jobb medan en skrikande mamma höll på att gå i bitar. Pappa hade nämligen upplevt sex barnfödslar innan denna och var van med att det skulle ta tid. Nå, när han äntligen dök upp och dom åkte iväg så tog det inte mera än dryga halvtimmen innan Jennifer var född. Så kan det gå. Tur så fanns bb i Ekenäs då ännu. Annars hade nog Jennifer sett dagens ljus vid vägkanten på väg till Lojo.

Och vet i vad? Imorn jobbar jag till klockan 17 och sen… ja, sen blir det ballonger och fyrverkerier för jag åker på semester! Eller ja, jag jobbar med det egna sen men semester från brödjobbet. Hurra!

1 Kommentar

  1. elinsss - mot drömlivet inom klädbranschen skriver:

    haha, diggar frillan:D Men tänk dig att se ut sådär VARJE gång du ha haft håret fast i en pikuliten sekund. That´s me. Fan va skönt med semester. Njut. Vi ses imorn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: