Ballong.

Vi byggde ballongtorn igår. Karin och jag gjorde ju detta senast på Gårdsfesten så vi hade koll.

Ljuva lördag. En sväng till Fagervik på ett jobb och sen åker jag ut till havet. Skulle egentligen ha åkt ut igår redan men vi hade firmafest. Jag drack ett glas skumpa och körde bil p.g.a. det tidiga jobbet idag. Kände konstant ett behov att upprepa mantrat ”jag ska jobba imorn, så jag kör idag. Ingen sprit för mig, tack!” Detta, för att det inte ska uppstå en obekväm tystnad där spritupphällaren stannar upp, tittar på magen och småler. Ville skrika JAG ÄR INTE GRAVID! Men det undvek jag den här gången. Orkar inte.

BONUS: Jag kom nästan inte upp från sängen imorse. Träningsvärk är ljuvligt. Tydligen hade den där 100-workouten en ganska märkbar effekt så här ett dygn senare. Bra skit. Trodde höfterna skulle ramla av när fotsulorna nådde golvet imorse. Hujeda!

1 Kommentar

  1. AP skriver:

    Alltså på riktigt, va har folk för fel när dom hela tiden ska fundera om andra e gravida eller int…? Kan int dom satan koncentrera sig på sitt eget liv?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: